NL | EN
"You don't have to travel around the world to understand that the sky is blue everywhere."
- Goethe -

Onze oorsprong

Floris Groeneveld startte 5 jaar geleden het bedrijf BlueSky Projectmanagement.  Na zijn studie Maritieme Techniek aan de TU Delft, werkte Floris als projectadviseur in diverse engineeringprojecten in de industrie en scheepsbouw. Wat hem opviel was de aanwezigheid van veel know-how en expertise over het engineeringproces. Maar als het gaat om het beheersen van projecten bleek dit voornamelijk te gebeuren op gevoel in plaats van op de harde feiten. Of het project winstgevend is kon pas achteraf worden gezegd. Waarom? Omdat tijdens het project het inzicht in tijd, middelen en voortgang ontbreekt.

Zijn verwondering over het ontbreken van effectieve planningsprocessen (inzicht en sturing) heeft hem doen besluiten om BlueSky Projectmanagement te starten om bedrijven hierover te adviseren en te ondersteunen.

BlueSky Projectmanagement is de afgelopen jaren gegroeid naar 7 medewerkers. Ieder met een eigen specialisatie op één van de facetten van projectbeheersing en planningsprocessen. Ons motto: 'doen wat je leuk vindt, dan krijg je wat je nodig hebt', vormt de basis in onze interne visie. Iedereen wordt uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen en mee te bouwen aan de groei en het succes van BlueSky Projectmanagement. We willen een organisatie zijn, waar je trots op bent om voor te werken.